Jóga Vác

Részvételi feltételek

Az Astanga Jógaiskola Vác jógaoktatói tanfolyamára jelentkezőként tudomásul veszem az alábbiakat:

  1. Az Astanga Jógaiskola Vác jógaoktatói tanfolyamán a saját felelősségemre veszek részt, a foglalkozásokon a saját egészségügyi korlátaimat figyelembe véve gyakorlok, és az esetleges sérüléseket igyekszem elkerülni. Ha sérülés ért a tanfolyam közben, akkor ezért a felelősség csakis engem terhel, nem pedig az Astanga Jógaiskolát vagy a tanfolyamot vezető oktatót.
  2. A tanfolyam sikeres elvégzéséről akkor kaphatok  megfelelt érékelésű diplomát, ha részt vettem az összes előírt oktatási hétvégén, az elméleti és gyakorlati órákon, és a számonkérés összes követelményének eleget téve az iskola vezetője úgy értékeli a vizsga munkám, hogy érdemes vagyok a jógaoktatói címre. A tanfolyam sikeres elvégzése nem von maga után feltétlenül állásajánlatot az Astanga Jógaiskola Vácnál.
  3. A tanfolyamhoz felhasznált jegyzetanyagokat, melyeket az Astanga Jógaiskola Vác a rendelkezésemre bocsát, bizalmasan kezelem, harmadik fél részére nem adom át sem nyomtatott, sem digitális formában, valamint nem teszem közzé az interneten semmilyen formában. Az oktatási anyagok bárminemű felhasználásához a felkészülésen kívül az Astanga Jógaiskola Vác előzetes írásos engedélyét fogom kérni.
  4. A tanfolyami díjakat a meghirdetett határidőkre maradéktalanul befizetem, ellenkező esetben, vagyis késedelmes, hiányos fizetés esetén az Astanga Jógaiskola Vác megtagadhatja a tanfolyamon történő további részvételemet.
  5. A felvételikor befizetett 75 ezer Ft-os előleg sikertelen felvételi esetén visszatérítésre kerül, viszont sikeres felvételi esetén a részvételi díj első részletének minősül. Ezt és a további befizetett részleteket a tanfolyam megkezdése után nem áll módunkban visszatéríteni.
  6. A tanfolyamon való részvétel nem megszakítható. Tudomásul veszem, hogy amennyiben megszakítom a részvételemet a tanfolyamon, az addig befizetett összeget elvesztem és nem részesülhetek semmilyen okmányban a jógaoktatással kapcsolatban.

Namaste.