Jóga Vác

Saibán Bettina Ajurvéda és Pancsakarma Terapeuta, jógaterápia Nőknek

Saibán Bettina

Saibán Bettina vagyok, professzionális segítő munkám 2008-ban kezdtem. Ma, a sok éves képzés eredményeként, több módszerből álló repertoárból válogatva arra törekszem, hogy olyan eszközöket adjak a kezedbe, amelyek segítségével ráléphetsz az Önelfogadás és Öngyógyítás ösvényeire, egyéni és csoportos foglalkozások keretein belül.

Abban hiszek, hogy a gyógyulás (legyen az testi vagy lelki) feltétele az Önismeret, az Önszeretet és Önelfogadás, úgymond aSaját Boldogságod®” megélése. Az Önismeret, a tudatalatti-tanult hitrendszereid feltérképezésével indul, és azok feldolgozásával válik Önszeretetté. Segítőként ezt a folyamatot támogatom, hogy eredményként megvalósuljon a természetes Öngyógyulás – mint minden, és bármely módszer, terápia, kezelés végcélja. Mindehhez az oldalon felsorolt szolgáltatások csupán eszközök lehetnek, hiszen ahogyan a problémáid, úgy az út és a megoldás is egyediek. Ha Te is elérkezettnek látod az időt, várlak szeretettel az egyes programokon!

Témák, amelyekkel a foglalkozások alkalmával találkozhatsz:
– konfliktushelyzetek az élet különböző területein
– ismétlődő kapcsolati, párkapcsolati minták
– szülő-gyermek kapcsolat
– anyagi nehézségek
– álmatlanság, stressz
– önbizalomhiány
– testsúly problémák
– önismeret fejlesztése
– lezárás, gyász, elengedés
– visszatérő, illetve krónikus betegségek

Állandó programok heti és havi rendszerességgel:

Jógaterápia Csoport Nőknek:

Női Jóga Csoport minden héten két alkalommal, a női egészségért.

Hipnózis Csoportok:

Minden hónapban, Újhold napján egy alkalmas Siker Hipno-meditáció a pozitív új kezdetekért és eredményes hónapért.

Egy hónapon át tartó kis csoportos Hipnózis Foglalkozás, heti egy-egy alkalommal, választott témát feldolgozva.

Asztrodráma Csoport:

Kéthavonta induló, különböző asztrológiai életterületeket feldolgozó kis csoportos, játék foglalkozás.

Jógaterápia Nőknek

Magánéletbeli és szakmai tapasztalatom is azt mutatja, hogy nőként sokszor teljesen tudattalanul cipeljük édesanyánk, vagy akár nagyanyáink női sorsát. Ezen feldolgozatlan karmák aztán próbálnak utat törni, és különböző testi tünetek formájában üzennek. A hosszú évek óta fennálló problémák – mint például fájdalmas, nehéz menstruáció, korai menopauza, hormonbajok, egymás utáni vetélések – sajnálatos módon, az idők során az élet szinte „elfogadott”, természetes részévé válnak.

Minden gyógyulási folyamat az önelfogadással kezdődik, nőként: a saját női és/vagy anyai lét felismerésével. Ennek első lépcsőfoka az édesanyáddal való egészséges viszony, következő fázisa az önszeretet – melyhez tartozik saját tested elfogadása, a női sors kiteljesedése pedig, az anyává válás. A Jógaterápia abban támogat, hogy elkezdj kommunikálni testeddel, felvedd a kapcsolatot női mivoltoddal, segít tudatos szintre emelni sebeid, feladataid, ezáltal nem csupán fizikai problémáid, de mély, lelki elakadásaid is meggyógyulnak.

További információért az egyes foglalkozásokról keress az alábbi elérhetőségeimen:

Web: https://saibanbettina.wixsite.com/sajatboldogsag (október közepétől: saibanbettina.com)

Facebook: Saibán Bettina Oldala: https://www.facebook.com/sajatboldogsagod/

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plus