Jóga Vác

 

Az Astanga Jógaiskolában induló tanárképzési program az Astanga jóga mélyebb aspektusaiba merül. Akár egyszerűen elmélyítenéd a gyakorlásod, akár tanárrá szeretnél válni, ez a program mind az elméleti, mind a gyakorlati alkalmazásokra kiterjed majd.

Rendhagyó tanfolyamon vehetsz részt! Indiai módszer szerint folyik majd a tanítás, pontosan lekövetve a Mysore-ban rám ruházott és engedélyezett oktatást.

 

Kezdés november 4-én szombat.  Felvételi vizsga október 28 szombat

Vége január 14 vasárnap, elő vizsga január 20 szombat.

Heti 6 nap gyakorlás, ebből minimum 5 alkalom a stúdióban.

9 hétvége (szombat-vasárnap, mindkét nap 8 óra) elméleti és gyakorlati oktatás az Astanga Jógaiskola vezetőjével Bocsányi Gáboral.

Tradíconális oktatási rendszert követve egyenesen Mysore-ból ahogyan a Gurum Ajay Kumar adta tovább tudását. A jógaoktatói képzés 2017 november 4-től 2018 január 14-ig tart

 

Felvételi vizsga: A jelentkezőknek sorrendben be kell mutatniuk az Astanga primary series gyakorlatsor ászanáit helyes sorrendben, valamint felvételi beszélgetésen kell részt venniük. A felvételi időpontja: 2017 október 28. szombat 10:00 óra. Az előleget is legkésőbb a felvételi vizsga napjáig be kell fizetni.

Lehetőség van 4 részletbeli fizetésre, amit legkésőbb Január 14-ig rendezni kell.

 

Részvételi díj: 300 ezer Ft + Áfa (ez nem tartalmazza a gyakorló órák, workshop stb. árait, csak a hétvégi oktatásét), Viszont a tanfolyamon résztvevők 30% kedvezménnyel vásárolhatnak jóga bérletet.

A csoportban a helyet 75 ezer Ft-os előleg befizetésével lehet lefoglalni, amit sikertelen felvételi esetén visszatérítünk, sikeres felvételi esetén a tanfolyam díjának első részleteként számítjuk be. Az előleget is legkésőbb a felvételi vizsga napjáig be kell fizetni.

Lehetőség van 4 részletbeli fizetésre, amit legkésőbb Január 14-ig rendezni kell. Kérjük, olvasd el a tanfolyamon való részvétel feltételeit is.

Eddig az előleget is legkésőbb be kell fizetni.  Jelentkezési határidő: október 22. A jelentkezéshez az alábbi formot kérjük kitölteni. 

 

Részletes információ Telefonon vagy személyesen.

Jelentkezés

A részvételi feltételeket elolvastam, és elfogadom.

captcha
Kérjük írd be a képen látható ellenőrző kódot!

Az Adatkezelési tájékoztatóban leírtaknak megfelelően hozzájárulok adataim kezeléséhez.*

Facebooktwittergoogle_plus